NOWOŚĆ

Kuchnia INSULINOOPORNEGO KUCHARZA przedstawia:

Bułki tarte czyste - profesjonalny produkt kulinarny, w kilku odmianach.

  • Doskonała alternatywa dla zwykłej bułki tartej. Znakomite w zastosowaniu jako: panierka, dodatek do kotletów lub uszlachetniacz domowych wypieków (zamień 10% mąki na bułkę tartą czystą).
  • Czyste bułki tarte WERKA nie przypalają się podczas obróbki cieplnej, np. smażenia.

 

Bułki tarte powstają na bazie czystych niestandaryzowanych surowców. Do produkcji używane są tylko najwyższej jakości mąki (bez GMO) i woda, dlatego WERKA nie musi  polepszać ich walorów smakowych oraz wypiekowych żadnymi dodatkami! Bułki tarte WERKA nie zawierają: dodatkowych enzymów i dodatkowego glutenu, konserwantów, antyzbrylaczy oraz barwników i dlatego z dumą mówią o nich: Czyste bułki tarte. W czystych bułkach tartych WERKA nie stosuje się: barwników, cukru, drożdży, soli, spulchniaczy, tłuszczów. Bułki Tarte Czyste rekomendowane są dla osób o wysokich wymaganiach kulinarno - dietetycznych.

Wytwarzane według  autorskiej receptury, jedynie z dwóch składników:

-GRYCZANA: wody oraz Mąki czystej gryczanej nieprażonej

-PSZENICZNA PEŁNOZIARNISTA: wody oraz Mąki czystej pszennej Graham typ 1850

-ORKISZOWA PEŁNOZIARNISTA: woda oraz Mąki czystej orkiszowej razowej typ 2000

i ta z trzech składników:

-ŻYTNIA WYSOKOBŁONNIKOWA: wody, otrębów żytnich oraz Mąki Czystej żytniej Razowej typ 2000

POLECAM

INSULINOOPORNY KUCHARZ

Bułki dostępne sklepie:

www.insulinoopornykucharz.pl

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl